3. pentue, Loli x Olli, 7.10.2012

GINA LOLLOBRIGIDA FULL OF MISCHIEF “Loli” x GOOD FACE ODD “Olli”
Chevypennut 2

Sektiolla syntyi 2 elävää tyttöä, 1 elävä poika ja 1 vesipentu-tyttöä, jolla oli myös vatsahalkio. Tämä pentu kuoli heti syntymän jälkeen. Vesipennuista lisätietoa esim. oheisen linkin takaa http://www.dogbreedinfo.com/whelpingwaterpuppies.htm

Bakeapplebeach Suburban,Sumo”
eli ensimmäisen vuoden Lappeenrannassa mutta erinäisten kuvioiden jälkeen muutti Katin Ja Tommin luokse kahden ihanan bulldoggitytön kaveriksi.
Sumo lopetettiin 26.01.2015 käytöshäiriöiden takia

Bakeapplebeach Camaro,Nala
muutti Auvisen perheeseen Sulkavalle.
 

Bakeapplebeach Snowflake, “Piipe”
muutti v. 2013 alussa Ismon ja Jennan luo Tervoon Hilma-bulldogin pikkusiskoksi mutta valitettavasti Piipen haastava luonne tuli esiin loppuvuodesta ja sille jouduttiin etsimään uusi koti. Joulukuun lopussa 2013 Piipe on lähdössä uuteen kotiin koeajalle kahden mopsi-herran kaveriksi.
v. 2015 Piipe vaihtoi vielä kerran kotia, tällä kertaa se toivottavasti sai loppuelämän kodin Muurlasta.

Piipe on ns. maanantai kappale. Se oli lievästi vesipentu syntyessään, sen paino putosi ensimmäisen elinvuorokauden aikana melkein puolella, kun neste hävisi. Lisäksi Piipen takajalat olivat tosi pahasti vääntyneet, mm. toisen tassun anturat osoittivat 180 astetta väärään suuntaan. Valitettavasti en tajunnut ottaa tassuista kuvia, koska halusin vain nopeasti tehdä jaloille jotain. Siskoni, (joka on sairaanhoitaja ja kekseliäs ihminen) kanssa käänsimme jalat oikeaan asentoon ja lastoitimme ne pumpulipuikoilla ja annoin lastojen olla reilun viikon. Kun otin lastat pois, olivat jalat melko normaalin näköiset ja ne myös pysyivät oikeassa “kuosissa”.
Kun Piipe alkoi nousta jaloilleen, jalat alkoivat vahvistua ja nyt jalat ovat ihan normaalit.
7 viikon ikäisenä Piipelle tuli pieni kirsikka silmään, joka leikattiin Piipen ollessa n. 4 kk:n ikäinen.