Omistajien kertomuksia BaB-kasvateista

Hilkka ( BaB Cenerentola)
Hilkka on aivan mahtava persoona isolla P:llä. Hilkka on kova juoksemaan ja riehumaan, ollen siinä myöskin hyvin rankasti syyntakeeton. Rakastaa juosta vapaana, erityisesti hiekkamontulla ja metsässä. Viihdyttää hyvin itse itseään mitä ihmeellisimmillä keinoilla. Energia ei tästä neidistä lopu ihan helpolla. Tykkää kahlailla vedessä ja viihtyykin siellä pitkiäkin aikoja. Aina valmis lähtee lenkille sato tai paistoi. Lievää autistista piirrettä Hilkassa kylläkin on, koska se ei hänelle käy jos joku asia muuttuu. Ihan vaikka sellainen, jos tien laitaan on pysäköity aikasemmin valkoinen pakettiauto niin se ei vaan kertakaikkisesti käy, että siihen onkin parkkeerattu punainen pakettiauto. Hilkka ei myöskään hyppää mihinkään muuhun autoon kuin minun autooni. Hilkka on myöskin jokseenkin varautunut vieraita ihmisiä kohtaan alussa. Mun ja Hilkan napanuora on ehkäpä vähän liian lyhyt, eikä esimerkiksi Hilkan hoitoon jättäminen ole ihan itsestään selvyys. Ainakaan pitkiksi ajoiksi, koska hän ei syö mitään hoidossa. Koirista mitä mulla on ollut niin Hilkka on ainoaa laatuaan myöskin ruokailun suhteen. On meinaan suhteellisen NIRSO kaveri. Aina ei maistu nappulat ja jotkut herkkupalatkin saattaa räkiä ulos suusta. Itse pitää yrittää pysyä neidin ajatuksen juoksussa mukana, että koska syödään turvotettua ruokaa ja koska kuivana ja koska soppana. Ei oo meinaan helppoa. Hilkka on äärimmäisen herkkä neitokainen, joka pääsääntöisesti tottelee todella hyvin. Äärimmäisen energinen ja todellakin huomion keskipisteenä joka paikassa aina. Paljon Hilkka kulkeekin mun mukana. Hilkka on helppo likka kyllä ottaa mukaan oikeestaan ihan minne vaan. Menee sen kanssa mihin vain niin se osaa lähes aina käyttäytyä oikein malli kansalaisesti. Aina kun telkkarista tulee Lystikkäät eläinveikkoset- ohjelma niin Hilkka rauhoittuu sohvan eteen katselemaan sitä. Aivan ihana ja todella rakastettava herkkäsieluinen adhd neiti. ❤

Mooses (BaB Danny Dragonfly)
Mooses on Sopeutuvainen ja itsevarma. Sellaisen koiran kanssa on helppo mennä oikeestaan minne vain.

Putte (BaB Overdose)
Putte rrrrrrakastaa ihmisiä, se ei tajua olevansa raju rakastaja, joten se on nimetty “rakastavaksi täryjyräksi”. Se on aktiivinen, ruoalla TODELLA hyvin motivoitavissa. Se on tähän mennessä tullut toimeen kaikkien tapaamiensa koirien kanssa ja sen parhaita leikkikavereita ovatkin lapinporokoira ja belgianpaimenkoira groenendael, narttuja molemmat.
Putte ei aloita rähinää, mutta tyypilliseen (kovapäiseen) bulldoggitapaan ei anna periksi jos toinen ottaa sen asenteen että nyt otatellaan tosissaan. Se kykenee pomppaamaan sen 1,5metriä suorilta jaloiltaan.
Puttea pystyy pääosin pitämään vapaana, joskus siltä tosin katoaa korvat mutta koskaan se ei ole kauas mennyt (kerran kävi naapurissa). Kissoja se hommaa leikkimään. Läheisyydenkaipuinen iilimato, nukkuu mielellään jaloissa/kainalossa/missä vaan lähellä, ja ei voisi onnellisempaa pikkubullaa olla jos se pääsee sänkyyn. Näyttelyissä se ottaa (metalli)häkissä rennosti, ja esiintyy kauniisti ja reippaasti.

Remu (BaB Little Gnome)
Remu on ollut enemmän kuin koira; se on ollut perheenjäsen, paras ystävä -ja kuuntelija, uhmaikäinen otus joka kuuluu joka päiväiseen olemiseen ja elämiseen.
Joka päivä ainakin kerran mietin miten kiitollinen oon, että just Remu on tullut meille. Vähintään yhtä usein ihmettelen miten itsepäinen ja omituinen otus se on ?
Silloin kuin harkittiin koiran ottamista, en osannut odottaa miten iso persoona meille on muuttamassa ja miten se tulollaan muuttaa myös meitä.
Remu rakastaa kaikkea ja kaikkia mielellään yhtäaikaisesti ja rajusti. Remu rakastaa istua apparin paikalla autossa ja katella ohi meneviä koiria. Niin paljon se sitä rakastaa, että autosta tai ihmisestä huolimatta jos pihalle tulee auto jossa on ovi auki niin Remu on jo kyydissä ?
Remu rakastaa pitkiä lenkkejä ja sohvalla oleilua, Remu rakastaa kaikkea ja kaikkia kuhan saa huomiota ja rapsutuksia ?.

Antero (BaB Desperation)
Antero on ollut unelmien täyttymys moneltakin eri kantilta. ? Pääsääntöisesti tuosta koirasta on vaan hyvää sanottavaa.
Oon päässyt kouluttamisen kannalta helpolla, koska Antero on kyllä hoksannut tosi nopeasti esimerkiksi, että ruokaa ei saa ottaa ennenkuin saa luvan, vieraita mennään moikkaamaan vasta sitten, kun ne on päässy eteisestä sisälle ja lenkillä vieraat koirat ohitetaan käskystä eikä tien yli mennä ennen lupaa. Irtikin uskaltaa pitää yllättävän paljon ja omalla markilla pysyy toistaiseksi hyvin. Sisäsiistiksi oppi jo pienenä ja ilmoittaa, kun on hätä.
Oikeastaan kaikki etukäteen maalatut “kauhukuvat” on ollut ihan päinvastoin. Tottakai vaatii jämptiyttä ja meitä on kaksi samanlaista jästipäätä, mutta hoksannut senkin et jää kakkoseksi ?
Erittäin tunteikas kaveri. Mököttää ja on naama nurinpäin (jos tuosta nyt enempää voi olla), mutta myös tulee paijattavaksi ja erittäin hellyydenkipeä kaveri.
Työkoiraksi soveltuu tosi hyvin, koska on sosiaalinen. Kaikille vieraille on mukava ja tulee tällä hetkellä myös muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Ei turhia hauku, vaikka välillä vähän säikkyy erikoisia juttuja. Hyvä lenkkikaveri, kun vauhtia piisaa ja intoa sekä kuntoa. ❤️
Ainut miinuspuoli on se, et välillä lenkillä vetää mua tuolla ojan pohjia pitkin ? ja sänky on saanu vähän uutta ulkomuotoa.

Diiva ja Rolle (BaB Disco Dancer, BaB Disaster)
Mun mustalla huumorilla ei irtoo enempää:
Ai miksi englanninbulldoggi? Koska olen masokisti ???

Andy (BaB Franky Flash)
Se miten persoonallinen koira voi olla, tuli todella yllätyksenä. Andy tuo hyvän mielen tuoja, saa nauraa jatkuvasti ääneen hänen toilailuilleen.

Pirkko (BaB Pina Colada)
Apua, aikamoinen torvi toi välillä on? tuntuu välil et ymmärtää liiankii hyvin mitä Pipsalle puhuu. Näyttää hyvin selkeest jos mököttää yhtää ja on erittäin itsepäinen. Rakastaa seuraa mut osaa olla itekseekii, saaressa lähtee aina johonki seikkailee ku silmä välttää. Aina menossa mukana ja liian perso ruoalle? Nyt se on vaa taas ihan outo ku NE päivät päällä?

Tarmo (BaB Ted Tunder)
Tarmo, oikea hurmuri. Niin mahtava huumorintaju, rakastaa lapsia vaikka meillä itellä ei niitä ole. Tottelee kuin unelma, harvoin tarvii narussa pitää ja narulenkkejä inhoaaki ? rakastaa palloja, rakastaa uimista ja rakastaa lunta (lumitöiden tekeminen on hankalaa ku hyppii ja juoksee kolan edessä). Jos erehtyy lattialle makoileen on sen jälkeen n. 30kg rakkautta mahan päällä ja takuu varmasti myös putsatut korvat ? yksinkertaisesti elämäni koira  Välillä niin hermoja raastava ittepäinen jästi mutta sydän ja luonne on täyttä kultaa!!❤️?

Imppu (BaB Impala)
? Imppu ?
Vaikka tiemme kohtasivat vasta 4kk sitten, niin tuntuu että olisimme tunteneet paljon pidemmän aikaa.
Meissä on hyvin paljon samaa: ollaan ruuan perään, pienikokoisia, mökötetään helposti ja näytetään hapanta ilmettä (miehelle ? ).
Valloittava ruttunen joka haluaa olla kaikessa mukana (paitsi jos liian fyysisesti raskasta niin esittää kuollutta).

Onni (BaB Shining)
Mulla oli jonkinlainen kuva mielessäni, kun lähdin pitkäaikaista haavetta toteuttamaan, että mitä tulen saamaan. No…. Suurin osa pitää paikkansa: jästipää, itsetietoinen, mielensäpahoittaja, sohvaperuna.
Mutta oikeasti Onni on persoona. Onni tietää mitä se haluaa ja käyttäytyy välillä kuin ihmislapsi. Se rakastaa huomiota ja tykkää olla lähellä/päällä/sivulla/välissä ?Suurin vääryys on se, jos ei pääse meidän väliin nukkumaan illalla… Ja siis koiran ei koskaan pitänyt meillä päästä sohvalle tai sänkyyn. Se siis kertokoon tämän ruttunaaman hurmaamistaidoista…. ??Tähän onkin hyvä lopettaa mieheni sanoin: ”Aika vähän tässä on koiraa.” ?

Junnu (BaB Dreamcatcher)
Junnu on itsepäinen, rakkautta ja läheisyyttä innolla jakava perheenjäsen <3 Omaa bulldogin lempeän, hurmaavan jästipää luonteen, mutta on kaukana sohvaperunasta. Valtavan energinen, ketterästi liikkuva koira. Vaatii paljon aktiviteettejä ja rakastaa nenän käyttöä!

Urkki (BaB Reidar Biegga)
Urkki on sellainen rapatessa roiskuu-tyyppinen, suuri persoona.
Tällä koiralla on hyvin erikoinen huumorintaju; välillä sitä riittää vielä silloinkin, kuin muilla se on jo aikaa sitten loppunut. Ja välillä sitä ei ole alkuunkaan.Urkki rakastaa lämpöä ja läheisyyttä. Se on erikoisin ja hoopoin koira, jonka olen koskaan omistanut. Ja ehkä juuri siksi niin rakas.
Jos Urkki pitäisi henkilöidä tunnettuihin hahmoihin, olisi se luultavasti sekoitus Mr. Beania ja Aku Ankkaa.

Tupsu (BaB Dark Tulip)
Meillä on tietenkin se maailman paras ja rakkain Tupsu. Toistasellaista en tule ikinä saamaan.
Tupsu rakastaa kaikkia. Tosi ihmisläheinen rakkauspakkaus. Päivääkään en vaihtaisi pois. Ainoa musta pilvi meidän rakkauden yllä on  kipukohtaukset.

Hugo (BaB Pinocchio)
Hugo, erittäin hellyydenkipeä ja seuraa minua joka paikkaan. Pitää lapsista paljon, mutta ei vielä ymmärrä että painaa itse 30kg ja lapsi vähemmän.
Rakastaa lenkkeilyä ja haluaisi aina tehdä lähempää tuttavuutta(painiminen on parasta) vastaan tulevien koirien kanssa. Ei välitä vaikka tulisi kaatamalla vettä, tykkää lenkkeillä silti.
On ruvennut puolustamaan omaa reviiriään, haukkuu kaikille ohi meneville koirille jos ollaan ulkona. Hugossa on myös sohvaperunaa, hän rakastaa nukkumista jos ollaan sisällä. Todella perso ruualle!

Uuno (BaB Revolution)
Uuno, tuo energiaa pursuava, aina toimintaan valmis ja suurella tunteella elävä hassu vauhtihirmu! Välillä täysin mahdoton jästipää, mutta myöskin mitä lutuisin pusuttelija, läheisyyttä rakastava mammanpoika (kyllä, on kuin toinen varjo lähes kaikissa päivittäisissä puuhissa). On myös äärimmäisen utelias kaveri ja oikeastaan kaikki tässä maailmassa on kiinnostavaa ja mahtavaa (paitsi kynsienleikkuu).
Hyvin vahva on oma tahtonsa, eli jotkin asiat on vaatineet jämäkkää otetta ja sitkeää työtä, jotta hommat on saatu pelittämään. Lenkit menee vielä miten nyt sattuu milloinkin menemään, mutta pienen pienin askelin hihnakäytös on mennyt parempaan suuntaan, eli jatkamme sinnikkäästi harjoittelua ja ehkä vuoden päästä ollaan jo salonkikelpoisia ? Yllätys yllätys, vauhtia lenkeiltä (eikä kyllä muustakaan elämästä) puutu, Uunon motto kun lienee ”Täysillä!”, oli kyse mistä vaan?
Uuno rakastaa leikkimistä, erityisesti veto- ja palloleikkejä ja riekkuisikin pihalla varmaan koko päivän ihanan hevospallonsa kanssa. Ihmisrakkautensa on myös hyvin ylitsevuotavaista joten meillä vierailevat saavatkin aimo annoksen bullirakkautta osakseen  Uunon kaverina elelee toinen bulldoggi Oiva, joka on hyvin zeniläinen tyyppi ja tasapainottaa nuorta suhariamme, pojat tuleekin mainiosti toimeen keskenään. On tämä kyllä niin omanlaisensa tapaus ja niin kovin rakas, Uuno on numero yksi

Hertta (BaB Carrie)
Hertta on mahtava! Itsepäinen, sinnikäs, utelias, lempeä, rohkea ja samaan aikaan arkajalka. Jättäisi minut kyllä suden suuhun ? Kotia vahtii kyllä ja naapurit haukkuu. Hertta rakastaa kävelylenkkejä ja riekkumista, ihmisiä, ruokaa, autoajeluita, halimista ja suukottelua. Pienet lapset aiheuttaa ihmetystä välillä. Muiden koirien kanssa tulee hyvin toimeen. Aamuvirkku ja illan torkku. Ilmaisee tylsyysasteensa narinalla joka tarvittaessa muuttuu kovaäänisemmäksi jos ei ihmiset tajuu ? Yksin tylsyyksissään on syönyt sänkyä, kenkää, lukulaseja ja villasukkia.. Matot on myös pissattu läpeensä kaikki ? Nyt ollaan sisäsiistejä ?? Osaa pyytää ulos. Uskoo hienosti ja välillä tuntuu että ymmärtää puhetta. Perheenjäsen ❤️

Nala (BaB Camaro)
Nala: kiltti, loivaliikkeinen bulldoggi. Ryömii uusien ihmisten, koirien ja kaikkien uusien asioitten edessä. Iän myötä sohvaperuna, silti heittää kympin lenkin tuosta vaan. Ja sitten tästä hymyilevästä koirasta kuoriutuu koko perkele, kun joku kone käynnistyy! Imuri, sähkövatkain, lumilinko, kaivinkone, kaikki kelpaisi syötäväksi! Jääräpäinen bulldoggi, väärässä paikassa oleva muovikassi saa elämän täysin sekaisin. En vaihtaisi mihinkään!

Siiri (BaB Misty Daisy)
❄️Siiri❄️ mahtavan energinen pallo ja kivihullu, tykkää myös roikkua pihapuuhun kiinnitetyssä renkaassa. Kuin yksi perheen lapsista, aina touhuissa mukana. Siiri on todella tottelevainen ja aika herkkä❤️

Sulo ja Lyyli (BaB Encounter ja BaB Christine)
Sulo on itsepäinen, ihmisrakas, innokas sählääjä. Omaa myös inhottavan ja ärsyttävän luonteen jos näkee tarpeelliseksi. Osaa mököttää jos kielletään jostain kivasta asiasta Sulon mielestä jota ei saa tehdä. Osaa myös olla rauhallinen tarpeen vaatiessa. Lyyli taas on innokas, ihmisrakas, säikky (toivottavasti menee ohi), leikkisä neiti. Omaa myös tämän mökötys taidon. Lyyli on Suloon nähden ollu helpompi pentu. Sulo tuppas pureskeleen ja rikkoon kaikki toisin kun Lyyli. Lyyli kyllä koittanut mutta loppu lyhyeen kun kielletty pari kertaa. Lyyli on temppera menttinen tyttö. Hermot saattaa mennä jos Sulo ja Auvo ei tee niin kun Lyyli haluaisi.

Kunkku (BaB Tempest)
Kunkku, tämä oman elämänsä kuningas on juuri sellainen persoona jonka kanssa ei tylsää päivää tule.
Tämä koira tietää arvonsa ja välillä kokeilee rajojaan ja omistajan hermoja, mutta antaa myös niin paljon iloa ja rakkautta!
Kunkusta parasta ovat lelut, pitkät lenkit ja rapsutukset. Maailman ihanin koira ja paras ystävä ❤️

Bono (BaB Bounty)
Bono on iso persoona mökötyksineen, hepulikohtauksineen ja herkkä ? Parempaa ei voisi olla. Rymyää lenkillä siihen tahtiin, että toisinaan vois luulla, että on nuori koira. Osaa myös rauhoittua sohvalle pitkille unille. Jästipää toisinaan, ja korvat on vaan koristeena ? Ruoka on myös hirveen tärkeä asia, ja jos ei tule ajallaan aloitetaan ruokakupin tökkiminen ja rapsuttelu ?Ihmisrakas kaikkien kaveri, mut kuitenki mammanpoika ? Helppo ollut melkein koko ikänsä, muutamia juttuja lukuunottamatta.

Tytti (BaB  Lovely Primrose)
Tytti❤️ oli kovapäinen ja ihmisiä rakastava , hyvä vahti? rakasti lapsia, talvella jos oltii ulkona ni jos tytille sano kenen pylly jäätyy ni se rupes näytää omaa pyllyy vatkaamalla?.. välillä ei omistanu korvia ollenkaan?. Sairauden myötä joudutiin luopumaan, mutta jäi tytin kokoinen aukko sydämee meijen perheessä❤️❤️❤️ kova kuorsaaja??

Topi (BaB Hurricane)
?
Topi? Vaimon sanoin on kun se mies siitä Mielensäpahottajasta, ja onhan tuo ihmisrakas ja kaikkia uusia naamoja tekis mieli ulkona rajusti käydä pussailemassa. Ihana silloin kun tulee aina kyöhnäämään viereen, on myös aika villi ja raju tapaus meidä sakemannia kohtaan aina huulessa roikkumassa. Mutta sit taan kun kuseksillaan sänkyyn, pitkin kämppää että saa olla moppailemassa mielessä käy että tekisikö rukkaset topista, mut sitten kun se ottaa sen syyllisen ilmeen niin eihän sitä voi olla rakastamasta. Ja jumaliste ku ampuvat täällä nuita raketteja ihan peloissaa ollaan ?

Hulk (BaB Policino)
Hulkki eli Pentu. Pennusta on tosi vaikea kertoa lyhyesti mitään. Hän on todella rohkea bulldogiksi, mikään uusi asia ei jännitä vaan rohkeasti menee uusiin tilanteisiin. Helppo ja tottelevainen koira, lenkillä kulkee ilman hihnaa aina eikä säntäile vastaantulevien koirien luokse. Pentu on sellainen mammanpoika ja vaikka on helppo ja tottelevainen niin osaa olla myös oikea ilkiö jos niin haluaa. Ei varmasti tee mitä pyydetään jos ei halua. Tylsän hetken tullen keksii itselleen tekemistä, joka ei aina ole sallittua: voi mm. syödä seiniä, pissiä sohvalle jne. Kuitenkin tässä koirassa on kaikkea mitä maailman parhaalta perheenjäseneltä vaaditaan: iso sielu ja sydän  Tämän koiran kanssa ei päivät käy tylsäksi, hän on täynnä elämäniloa ja osaa myös näyttää sen  Parempaa en olisi voinut toivoakaan ?

Alma ja Ulla (BaB Silver Bells ja BaB Cappelletto Rosso)
Alma ja Ulla. Maailman ihanimmat siskokset. Aina kylki kyljessä ja mukana perheen kaikissa jutuissa. Ulla on vilkkaampi toheltaja ja Alma rauhallisempi tarkkailija. Täydentävät hyvin toisiaan. Alma ”puhuu” ja kertoo meille, jos Ulla nukkuu hänen sängyssään tai haluaa yöllä ulos. Bulldogin kanssa et ole koskaan yksin. Neidit rakastavat yli kaiken nakkeja ja palloja.

Syltty (BaB Dark Christmas)
Syltty, Sylvi Santeri eli Pieru Manteli. Ah, miten voikaan koira olla herkkä. Syltyllä on herkkä mieli eikä kestä huutoa yhtään. Suhtautuu uusiin asioihin varauksella ja näyttää sen todella vahvasti. Sielukas koira ja jos koirilla voisi diagnosoida aspergrenin oireyhtymän niin Syltyllä se olisi. Jos Syltty olisi ihminen niin parhaiten häntä voisi kuvailla herkkänä taiteilijana. Äärimmäisen kiltti ja kuulias koira, jolle kerran sanominen riittää. Syltty on todella ihmisrakas ja lapsirakas ja onkin lasten leikeissä aina mukana. Minulla on Sylttyyn sellainen sielujen sympatia ja monesti pelkkä katse riittää kertomaan mitä koiran päässä liikkuu. Syltty tarvitsee paljon hellyyttä ja läheisyyttä, iltaisin hän hakeutuukin aina kainaloon jossa viihtyy monta tuntia. Laumassa hänellä on yksi paras ystävä jolta hän varmasti on monta ominaisuutta perinytkin: kääpiöpinserimummo Peppi 13 vuotta  Imevät toisistaan lämpöä, läheisyyttä ja rakkautta  Sylttyä on vaikea kuvailla sanoin, tämä koira pitää nähdä ja kokea että saa kiinni siitä sielukkuudesta ja herkkyydestä mikä tässä koirassa elää. Vaikka Syltty on herkkä ja nauttii rennosta elämäntyylistä, on hän hyvin aktiivinen koira. Tykkää lenkkeillä pitkiä lenkkejä ja nauttia luonnosta vapaana juosten. Syltyllä on pikkulapsen mieli ja pienet luonnon ihmeet saa Syltyn onnensa kukkuloille ? Kesäisin tykkää tuoksutella kukkia kukkapenkistä  Syltty on sellainen once in a lifetime koira, toista näin ihanaa koiraa en tule koskaan saamaan 

Mimmi (BaB Raperonzolo)
Isännän 25-vuotis haave Mimmi isännän prinsessa ❤️ei ole toista yhtä valloittavan ihanaa jästipäätä joka saa perheen emännän välillä tuskastumaan maton syönnillään tai lehden lukutaidollaan.Saatikka keksiessään kesken lenkin jonkun pelottavan mörkön piilottelevan puskissa päättäen että lenkki loppui tähän ja nyt äkkiä kotiin ? lepäilemään sohvalle.Ah sitä hetkeä jos isäntä tai emäntä haluaa tulla sohvalle kanssa.Mitä ihaninta on löhötä sohvalla isännän peppua vasten tai emännän reittiä vasten yhdellä etutassulla vahtien ettei vaan pääse karkuun.Ah ne isännän korvien pesu se on minun juttu jokailtainen hellyshetki isännän päällä sohvalla tanssien ?.Täytyy sanoa Mimmi on täydellinen rotunsa edusta niin rakkauden osoituksineen kuin herjoineen tai jästipäisyyskohtineen ❤️.Voi sitä metsälenkin riemua jos emäntä minut sinne viepi tai sitä seikkailun riemua ylväänä istuen emännän auton etupenkillä ei ole muilla sijaa.Rohkeasti kaikkiin tutustuu ja haluaa tuttavuutta tehdä sekä käyttäytyminen on kuningattaren luokkaa ylväällä tavalla viime aikoina vain pahvilaatikot tuottavat hieman ahdistusta ne kun voi hyökätä kimppuun.

Elven ( BaB Gunslinger)
Elven on erittäin hellyydenkipeä, haluaa olla sylissä, lähellä, päällä. Läheissyytä kerjää narisemalla.
seuraa minua joka paikkaan. Tosi rauhallinen ja ihana koira. Ruualla helposti motivoitavissa.
Rakastaa nuuskia kaikkea, rakastaa autoilua, rakastaa vieraita. Osaa olla itsepäinen mököttäjä. Hyvin tottelevainen, tottelee hienosti ilman pantaa pihalla. Pimeyttä pelkäävä lenkki kaveri! Haluaa heti kotiinpäin ? Perheenjäsen❤️

Pantse ( Pixieforest Impressive Imp To Bab)
Pantse. Rokkipoika. Kiltti, riehakas, jästipäinen, ilmeikäs humoristi. Keksii mitä ihmeellisempää puuhaa joutessaan, laittaa meidän mielikuvituksen koetukselle temppuineen. Pomppaa todella korkealle ja pitkälle. Osaa työntää keittiötuolit pois pöydän alta ja siten pääsee tuolilta pöydälle pitämään inventaariota pöydällä olevista tavaroista, tyhjentää tiskipöydältä kaiken mitä tarttee, rakastaa silputa paperia, sähköjohtoja (!), leluja. Tapojensa orja, kaiken on tapahduttava just niinkuin ennenkin. Paras kaveri berninarttu Hilma, joka oppinut bulldoggipainin salat. Ilmeikäs, vähän torvelo jätkä. Palvoo emäntänsä, mutta välillä tehdään niitä “poikien juttuja” isännän kanssa (tuijotetaan silmiin, mitellään ajatuksia). Osaa mököttää. Haastaa omistajansa kerta toisensa jälkeen nokkeluudellaan!

Pedro ( BaB Nenotlav Tom Collins)
Pedro Ensimmäinen kuvaavin sana Pedrosta on; kiltti. Vaikka Pedrolla välillä vauhtia piisaa ja on kovaa mennään Pedro uskoo ja on huomaavainen. Pedro on myös älykäs ja hyvä oppimaan. On Pedrolla paheitakin. Nimittäin naiset. Silloin tällöin naisten seurassa Pedrosta kuoriutuu PervoPedro ja kosinta tanssit alkaa viuhuvin lantein. Pedro osaa myös nauttia elämästä, sillä joka aamu isäntäväen herättyä piehtaroidaan matoilla ja tullaan halimaan. Pedro tuo myös lenkiltä lahjoja kotiin, sillä lähes aina on kepukka tai oksa mukana ja se ylpeästi suussa matkataan takaisin kotia. Pedro on yksinkertaisesti valloittava!

Iitukka (BaB Ballyhoo)
?Iitukka on ihana, tomera, taskuraketti touhottaja, joka rakastaa leikkimistä (myös niitä rajumpia paineja), saunomista, uimista, lapsia ja yhdessäoloa oman poppoon kanssa. Energiaa ja vauhtia riittää, ja välillä tarvitseekin emännän ja isännän jeesiä rauhoittuakseen. Läheisyys lämmittää, pusuja ja haleja vaihdetaan vähän väliä ja hännän nypykkä se vaan vipattaa. Kaikki karvaiset ja karvattomat ovat kivoja, joskus välillä jänniä tuttavuuksia – mutta nämäkin voitetaan kun omistajan turvajalka on vieressä. Bullimaisesti ei aloita muille komentelua, mutta jos kaveri komentaa, niin eihän siinä nyt kehtaa kakkoseksi jäädä ja pitäähän sitä vähän naapureitakin silmällä pitää.

Elvi ( BaB Delle Tuotdar)
Voi Elvi, niin rakas ja suurisydäminen koira ettei toista ole vielä vastaan tullut. Rohkea, jämäkkä, niin itsevarma ja hiukan äijämäinen leidi, joka kuitenkin oli hellistä hellin sylivaavi. Rakasti kaikkia ja kaikkea, mutta ei kuitenkaan nöyristellyt ketään – tästä eivät ihan kaikki karvakaverit innostuneet, mutta mitäpä Elvi siitä, Elvi oli Elvi.

Kepa (BaB Geisha)
Kepa, eli neiti Kesäheinä, on aivan erityinen sekoitus salaperäistä itämaan prinsessaa, kukkahattutätiä ja rempseää remonttireiskaa. Kepsu sulautuu seurapiireihin (onpa ihanat sukkahousut sulla, raaapsss!), nauttii kynsihoidoista tai tekee tutkimusretkiä lähimetsään ilmoittamatta – sen mukaan mikä milloinkin huvittaa. Loukkaantuu herkästi, mutta ei jaksa mököttää pitkään. Maharapsutus kyllä kuittaa pahan mielen sekunnissa! Jättikokoinen sylivauva, utelias kyylä, kaikkien kaveri ja 13v. mopsivaarin hellä avustaja. Rakas perheenjäsen! ❤️

Taisto (BaB Talisman)
Taisto on  On tosi kiltti, hellyydenkipeä, kyhnää sohvalla vieressä/kainalossa/rinnan päällä ja nukkuu sängyssä. Peiton alle ei tule enää, onneks, oli välillä vähän kuuma ? Märisee, kun haluaa huomiota. Ja kun ei olla viiteen sekuntiin nähty, niin rypistää naamaansa, siis ihan kirjaimellisesti. Täytyy saada siitä joskus videonpätkää. Rakastaa nukkumista ja ennen kaikkea syömistä! Niin ahne koira etten oo ikuna nähnyt. Helppo motivoida ruualla mihin vaan. Tykkää autoilusta, nukkuu automatkat ? Tällä hetkellä tekee vähän pahojaan, jos jää yksin. Eli pientä eroahdistusta on nyt, vaikka pentuna yksinolo opetettiin. Johtunee meikäläisen nykyisestä duunista ja kun olen niin paljon kotona. Aika perskärpänen on, seuraa meikäläistä joka paikkaan ? Mutta ihana luonne ja ihana Taisto 

Rontti (BaB Toffifee)
Rontti tykkäsi olla kaikessa mukana. Retkeilemässä (ihaili maisemia), veneilemässä (kalasteli hajuja), marjastamassa (helposti ämpäristä). Rontin pystyi helposti ottamaan kaikkialle mukaan, eikä remmiäkään tarvittu. Niin paljon hyviä muistoja, aikamme vain jäi liian lyhyeksi.